Information - LOF Frederikshavn

LOF Frederikshavn

Kurser, motion, dans, kor, foredrag

Information

Ferieperioder - generelt
Ferierne følger skolernes feriekalender og der er normalt ikke nogen undervisning, men kan dog forekomme og aftales mellem underviser og holdet. 

Der køres ikke med konkret kontortid og er skoleleder optaget eller på ferie, er der enten telefonsvarer eller viderestilling. 


Hvem kan deltage
Alle er velkomne hos LOF Frederikshavn uanset alder og adresse.

Undervisning på små hold (hensyntagende hold)
Små hold oprettes for deltagere, der af hensyn til det faglige udbytte, har behov for at blive undervist på små hold. Alle deltagere skal skrive under på at dette behov er gældende eller erklære sin accept ved tilmeldingen på internet. Er du besværet af en ryglidelse, gigt eller lignende - er du bevægelseshæmmet, ord-eller talblind, svagsynet, døv eller svagthørende er du velkommen på små hold med individuel undervisning.

Kursusstart
Kurserne starter som anført i programmet, se mødetid, sted og startdato.
Her på siden vises endvidere mødegange og ændringer i forhold til planlagt forløb. Der udskrives indkaldelsesbrev samtidig med kvittering ved internettilmeldingen eller der udsendes indkaldelsesbrev med mødetid, sted og startdato sammen med giroindbetalingskortet. Sker der ændringer i forhold til internetkvitteringer eller indkaldelsesbrev - sker det på email eller skriftligt.

Kursusmaterialer
Udgifter i forbindelse med undervisningen/foredrag til fx kursusmaterialer af enhver form afholdes af kursisterne og betales direkte til underviseren. 

Betaling og tilmelding
1) Få alt på plads på en nem og billig måde. Tilmeld dig via denne hjemmeside og  betal via netbank eller med indbetalingskort. Du får ved tilmelding samtidig oplysning om der er plads på holdet, kvittering og indkaldelsesbrev. Så nemt kan det gøres!

2) Via mail til frederikshavn@lof.dk

3) På telefon 5918 3350 /2447 9969.

Betalingsbetingelser
Betalingsfristen fremgår af ndbetalingskortet. Der kan indgås aftale om ratebetaling efter individuel aftale. Ring til skoleleder hvis du ønsker at gøre brug af det.

Tilmeldingen er bindende.
Hvis et hold er fuldtegnet eller ikke oprettes, tilbydes alternative hold eller det fulde kursusgebyr tilbagebetales.

Påmindelsesgebyr for manglende betaling pålægges kr. 50,- ved hver påmindelse.


Forbehold
Vi tager forbehold for fejl og mangler i det udsendte program, lærerskift, kommunale lokalers standard og udstyr samt ændring af undervisningssted og forløb.

Kalender